Reproduktor z dílny Harman/Kardon je designová lahůdka. Je dostupný ve třech barevných variantách a zpracování je na jedničku.
Tělo reproduktoru je kombinované z hliníkového rámu a sestává z přední plastové části a vzadu mírně zaoblené části potažené koženkou. Přední strana totiž vypadá jako by byla krytá kovem. Díky ostrému výbrusu mřížování působí přední krytí měničů jako kovové. Iluze je dokonalá.

V jednom z miniaturních otvorů je LED dioda, která mění barvu podle připojení. Kromě 3,5 mm vstupu na boku zařízení můžeme použít Bluetooth.
Na boku je kromě microUSB konektoru na dobíjení i USB konektor na nabíjení jiných zařízení. Horní hrana má velké ovládací tlačítko hlasitosti na jedné straně a na druhé soupravu ovládacích tlačítek na zapnutí, Bluetooth, hovory a vypnutí mikrofonu.

Výrobce totiž kromě čtyř měničů integroval i čtverný mikrofon na pokrytí všech směrů – ideální na použití v konferenční místnosti. No v každém případě získáte pokrytí i na běžném stole při vlastním telefonování. Reproduktor má vzadu, po vzoru menší verze, Mini výklopnou nožičku. Tím výrobce zajistil vhodné směřování k uším uživatele.
K reproduktoru si pak můžete spárovat tři zařízení a přehrávání se začíná od toho, které jako poslední vysílalo do reproduktoru zvuk. Funguje to velmi dobře, stejně tak i párovací režim.

Kvalita reprodukce dokonce převyšuje kvalitu zpracování. Při poslechu filmů jsme dokonale slyšeli rozhovory postav, zde nemáme výhrady. Reproduktor  však není příliš vhodný na hry. Po úpravě zvuku jsme si vychutnali dokonale čistý zvuk, ale „možná až příliš čistý„.
Určitě by pomohlo, kdyby výrobce do rozměrnějšího těla přidal subwoofer.

Na závěr ještě dodáváme, že toto je reproduktor určen jako luxusní doplněk právě na konferenční hovory. Uplatnění tedy najde v zasedacích místnostech a také i jako ozvučení při prezentacích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno