Užijte si obraz i zvuk

0
1980

Svět elektroniky se posunul mílovými kroky kupředu. Není divu, že mnohé milovníky filmu a koncertních přenosů přestávají bavit již přežité televizní přijímače, které jim nedovolí si umělecký zážitek užít. Proč jenom snít o iluzi opravdového multimediálního zařízení? Dokonalý obraz a přirozený zvuk v té nejvyšší možné kvalitě si můžete mít i doma, ve vašem obývacím pokoji.

NECHEJTE SE UNÉST

Kvalitní zvuk, který se stává reálným, umí uživateli zprostředkovat domácí kino renomované japonské značky Onkyo. Sety domácích kin Onkyo HT zprostředkují dostatečné ozvučení středně velké místnosti, poskytnou kvalitní stereo poslech, a tím i jedinečný zvukový zážitek za velmi příznivé ceny. Pro méně náročné zájemce mohou být atraktivními levnější soupravy  značky Yamaha, pro ty, kteří si rádi připlatí za zbrusu nové digitální systémy je pak na trhu např. značka Bose (Bose CineMate 220, Bose CineMate 520). Přirozený zvuk a propracovaný moderní design podtrhuje jedinečnost této řady, která se svým vzhledem stane interiérovým prvkem číslo jedna.

ZA HRANICEMI ZVUKOVÉHO VÝKONU

Špičkovou kvalitu zvuku, kterou lze získat díky patentované technologii TrueSpace, můžete obdivovat po instalaci digitálního systému Bose Lifestyle 235 Series III. Při rozšíření o modul SoundTouch se pak uživatel dostane s připojením k Wi-Fi síti daleko za hranice zvuku domácího kina, a v té nejlepší kvalitě se může zaposlouchat do vysílání rozhlasových stanic z celého světa, může využívat streaming hudby nebo služby jako Spotify, Deezer, Pandora, iHeartRadio. Prostor zaplněný hudbou nenechá nikoho na pochybách, že jde o luxusní systém s automatickou kalibrací, který lze však poměrně snadno ovládat ze smartphonu či tabletu a za pomocí bezdrátového připojení rozvést tento multiroom systém také po celém domě.

VSADIT NA KVALITU SE VYPLÁCÍ

S domácím kinem se sledování vybraného pořadu v televizi stane jedinečným, mimořádným zážitkem. O tom, který typ a druh vybrat, je dobré poradit se s profesionály. Vyplatí se neponechat nic náhodě, neboť investice do kvalitní elektroniky není nevratná. Naopak, stane se součástí moderního interiéru a přispěje k našemu pohodlí, příjemné relaxaci a navození dobré domácí atmosféry.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno